Wikipedia

Результати пошуку

суботу, 29 січня 2022 р.

Шановні батьки!

 


Шановні батьки!
Карантин – не канікули!
Це означає, що вам необхідно допомогти дітям вдома організувати роботу в умовах дистанційного навчання.

 

     1.     Зайдіть на сторінку сайту Дистанційне навчання в Темирівській ЗОШ

 

2.      Ознайомтеся з розкладом навчальних занять та електронним ресурсом, на якому буде розміщено навчальний матеріал для класу, в якому навчається ваша дитина.

 

3.      Дистанційне навчання буде організоване засобами середовища Google Classroom, яке дозволяє швидко створювати і узагальнювати завдання, обмінюватися інформацією, виставляти оцінки, залишати коментарі, спілкуватися учням і учителям. Щоб працювати в ньому дитині необхідно мати акаунт на Gmail ( можна використовувати ваш акаунт).

 

4.      Згідно розкладу вчителі будуть проводити прямі трансляції, під час яких буде лаконічно і доступно роз’яснюватися новий матеріал. Частина уроків призначена для проведення перевірочних робіт (самостійних, контрольних).

 

5.      Намагайтеся, щоб діти працювали відповідно до графіка: вчасно і систематично відвідували онлайн-уроки, вчасно здавали домашні завдання. Контролюйте, щоб дитина добросовісно виконувала домашнє завдання.

 

6.     Зверніть, будь ласка, увагу на зовнішній вигляд дитини під час трансляції онлайн-уроку.

 

7.     Маємо пам’ятати, що в дитини, як у кожної людини, є інерція. Коли маленька дитина грається, а їй треба сідати за уроки – тут допоможе обумовлений час або дзвоник будильника, який кличе до навчання. Або ми говоримо: «За 10 хвилини сідаємо за уроки». Так ми виявляємо повагу до своєї дитини як до людини. Зрозуміло, що це складно, адже багато батьків сьогодні також живуть у режимі дефіциту сил. Найлегший спосіб зекономити сили – примус. Але це програшний спосіб. Зараз непростий час і випробування для всіх – тож зичимо сил батькам, дітям і вчителям.


8.      Пам’ятайте, під час дистанційного навчання дитина не повинна надмірно втомлюватися. Тому обов’язково складіть розпорядок дня, передбачивши перерви для їжі, прогулянки, ігор.

Немає коментарів:

Дописати коментар