Wikipedia

Результати пошуку

суботу, 6 листопада 2021 р.

УВАГА! ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ!

 

Шановні діти і батьки!



З понеділка 08.11.2021 ми переходимо на дистанційне навчання в зв’язку з складною епідемічною ситуацією, поки що на тиждень (за рішенням громади). Як вийде наказ, ми його опублікуємо.
Навчання буде відбуватися згідно розкладу в щоденниках учнів (постійний розклад) на платформі Classroom (Гугл Классрум). Краще навчання здійснювати на комп’ютерах або на ноутбуках. Але якщо немає, то навчання здійснювати через телефон дитячий, або через телефон батьків.
Слідкуйте за повідомленнями в класі рум, дотримуйтеся рекомендацій кожного вчителя. Завдання виконуйте вчасно і у відповідні строки, щоб вчителі не давали вам новий дозвіл.
Якщо є потреба дзвоніть, або пишіть краще в наші спільноти, можна і на пошту, але пошту перевіряти часто у вчителя не виходить, оскільки вчителям на пошту приходе багато повідомлень і крім того на тому тижні у вчителів ще два вебінара, а кожний не менше як 1,5 години, а у деяких ще і тренінги НУШ дистанційно.
Якщо Вам вчителі пишуть, що урок буде проходити онлайн за допомогою додатку Google Meet, то посилання для підключення кожний вчитель Вам пришле своє і воно не буде змінюватися.
Про це Вас кожний вчитель попередить окремо і пришле в класі рум посилання для підключення, вкаже точну дату і час проведення онлайн уроку. 
Будьте сумлінними і відповідальними. Пам’ятайте: «Навчання – це важка праця!»


Всім здоров'я і наснаги. Бережіть себе і близьких. 
Ми ці важкі часи переживемо, якщо будемо, як єдине ціле.

Немає коментарів:

Дописати коментар